رسانه‌ بریتانیایی دیلی‌میل، روز پنجشنبه ۲۷ آذر ماهفاش کرد که کریستیانو رونالدو، ستاره پرتغالی باشگاه النصر و نامزدش جورجینا رودریگز، چند ویلای لوکس در عربستان سعودی خریده‌اند.

به گزارش همشهری آنلاین، این خریدها در ادامه اقامت طولانی‌مدت این زوج در عربستان و همزمان با حضور رونالدو در باشگاه النصر صورت گرفته است.

دیلی میل فاش کرد که کریستیانو رونالدو و نامزدش جورجینا رودریگز دو ویلای لوکس واقع در ساحل غربی عربستان سعودی خریداری کرده‌اند.

این خرید بزرگ پس از آن انجام شد که این بازیکن با استعداد ۴۰ ساله پس از محاسبه دارایی خالص سرسام‌آور ۱.۰۴ میلیارد پوندی‌اش، به عنوان اولین میلیاردر فوتبال معرفی شد.

این زوج در یک اقامتگاه که تقریباً ۲۶ کیلومتر از سرزمین اصلی عربستان سعودی فاصله دارد ساکن هستند و فقط با قایق یا هواپیمای دریایی چارتر قابل دسترسی است. آنها مجذوب حریم خصوصی این منطقه شدند.

افشاگری درباره ویلاهای جدید رونالدو و جورجینا در عربستان؛ تصاویر | دسترسی فقط با قایق و هواپیما!

افشاگری درباره ویلاهای جدید رونالدو و جورجینا در عربستان؛ تصاویر | دسترسی فقط با قایق و هواپیما!

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار دیگر رسانه‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha